söndag 19 februari 2017

Retro Gamers Framtid

Jag har varit urusel på att uppdatera denna blogg. Delvis har det berott på att jag har inte haft möjlighet. Jag har skrivit mycket och jobbat.

Men till största delen beror det på att jag inte har haft så mycket att säga om alla spel, för många av spelen från 90-talet var väldigt lika.
Commander Keen, Monster Bash, Chrystal Caves och flera spel hade samma speltekniska stil.
Då Doom blev populärt kom det en rad "mini-doom".
Låt oss inte gå in på alla "Sim"-spelen. Nej, nu pratar jag inte om The Sims, utan t.ex Simcity, SimAnt, SimFarm, SimPark osv...

Så vad ska jag ta mig till, sänka den här bloggen? Nix!
Jag kom på för en tid sen att jag kunde göra en vlog-serie av Retro Gamern istället. Bara för att då kan jag visa mera av spelet. Det är en sak om jag säger "Väldigt vackert animerat", men om ni faktiskt får se spelet, då är det en annan sak. Och då kan jag kommentera mera på de små detaljerna. Som t.ex att i Commander Keen skjuter du med laservapen mot utomjordingar, medan i Monster Bash skjuter du med slangbella på zombier.

Vad tror ni, bra idé, dålig idé?

2 kommentarer:

 1. man får bättre information om spelet om du just gör vlog av det :)
  annars får du försöka lägga ganska mycket bilder så man ser :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera